*~* Toti membri sunt obligati sa poarte skinurile Factiuni. Cine nu v-a purta skinul risca fwarn .
*~* Niciun membru din aceasta mafie nu are dreptul sa faca DM , RK , SK , CS , DB . Riscati fwarn\uninvite .
*~* Toti membri sunt obligati de asi pune raportul la Raport activitate o data pe saptamana . Cine nu poate face asta v-a fi sanctionat .Sa nu imi veniti cu "Nu am avut timp" Aveti timp o saptamana intreaga!!
*~* Cine cere rank-up , co-leader v-a fi sanctionat cu fwarn .
*~* Nu lasati masinile abandonate pe strazi.
*~* Nu faceti abuz de HQ Ex."Cand esti urmarit de politie sa intri repede in Hq".
*~* Nu aveti voie sa vindeti arme pe materialele factiuni riscati fwarn\uninvite .
*~* Daca vom fii aliati cu vreo mafie nu aveti voie de a le cucerii teritoriile , riscati fwarn\uninvite .
*~* Daca aud vreo cearta , injuraturi , impuscaturi prin HQ din partea membrilor veti fi sanctionati grav .
*~* Respectativa membrul cu rank mai mare cat si cel cu rank mai mic.
*~* Nu vreau sa vad scris cu majuscule pe chatul factiunii , injuraturi , etc , riscati fwarn.
*~* Nu vreau sa aud de la vreo unu "Da-mi te rog rank-up ca doar suntem prieteni" veti primi fwarn/uninvite.
*~* La fel si cu BlackList sa nu va aud "Nu imi da sau scoatemi BL" veti primi fwarn/uninvite.
*~* Cine lipseste mai mult de 3 ori la sedinte va primi uninvite.